Stockholm design group

Stockholm Design Group – ett skandinavisk-baserat skomärke – De anser att de gemensamt kan skapa en unik kollektion genom sammansättning från deras kärlek för den tidlösa skandinaviska designen, råvaror och skickliga hantverk.

Oavsett förändrade trender, anser Stockholm Design Group satt tidlös design lever utanför säsongen. Deras blandning av traditionella hantverk och naturliga råvaror, kombinerat med innovativa detaljer, gör det möjligt för koncernen att skapa skor med en klassisk, modern känsla och utseende som med tiden kommer helt enkelt att fortsätta att förbättras till följd av den råa naturliga skönheten av de material som används.

Deras skickliga hantverkare delar en passion för bra produkter och detaljer, genom att följa varje motiv från papper till färdig produkt och välja varje nit, varje bit spets och varje typ av läder. Genom att arbeta tillsammans för att få en perfekt passform och finish, strävar Stockholm Design Group efter att göra välgjorda skor som är konstruerade för att hålla.

– Visa Damskor ifrån Stockholm design group »
– Visa Herrskor ifrån Stockholm design group »

« Åter till våra varumärken

© Skoakademin - info@skoakademin.se