Fotvård på ett nytt sätt

Fotvård på Fotakademins vis skiljer sig lite från vad du kanske är van vid. Lite mer avslappnande, i lite trevligare omgivningar. Ett pass tar ca 45 minuter (499:-) och avslutas alltid med en skön fotmassage. Har du aldrig provat tycker vi du ska passa på. Dina fötter kommer att tacka dig!

 

Sultillverkning – medan du väntar
På Fotakademin tillverkar vi dina individuellt anpassade ortopediska inläggssulor medan du väntar. Först gör Anna-Lena en avgjutning av dina fötter – en halvtimma senare är sulorna klara, perfekt tillskurna för att passa både dina skor och dina fötter. Under tiden kan du passa på att ta en fika, eller kanske hitta ett par nya favoritskor i butiken. Vi är så säkra på att du blir nöjd att vi vågar ge dig en ovillkorlig nöjd-kund-garanti. Och du vet väl att inläggssulor är en avdragsgill friskvårdskostnad för din arbetsgivare?

fotakademin_a-l

Anna-Lena Nordh är friskvårdskonsult med många års erfarenhet av att lösa fotproblem som påverkar hela kroppen, som hälsporrar, pronation eller svaga fotvalv. Onda knän och trötta ryggar har ofta sitt ursprung längre ner – och kan lika ofta kureras med ortopediska inlägg. Boka en tid hos Anna-Lena och få ny svikt i steget!

© Skoakademin - info@skoakademin.se